• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen
  • De beste prijs voor nieuwe banden
088-2557 291

Blogs

Wanneer wissel je van zomer- naar winterbanden? Welke banden passen het best onder jouw model? De antwoorden vind je in onze Bandenthuis blogs!

Voor je eigen veiligheid én natuurlijk de veiligheid van je medepassagiers wissel je jouw banden tijdig. Maar wanneer is de beste tijd om jouw banden te wisselen? Dat lees je in onze blog.

lees verder

 

Wanneer temperaturen dalen tot 7 graden of lager dan is het weer tijd om je banden te wisselen. Heb je nog geen winterbanden klaar liggen? Bestel ze dan vandaag. Dan ben je sowieso nog op tijd!

lees verder

Bandenthuis all-season banden  

Laten we eerlijk zijn, het weer in Nederland kan nogal grillig blijken. In november mooi weer, en in de zomer veel regen. Je weet nooit waar je aan toe bent én waar je banden aan toe zijn. Dus met welk type band kom je nou echt het jaar goed door?

lees verder

 

 

Je wilt dat jouw auto er goed bij staat. Met de juiste banden én natuurlijk ook fris en schoon. Maar je kunt niet altijd de tijd er voor uittrekken om langs de wasstraat te gaan. Daarom is een autoschoonmaak op locatie een uitkomst! Plan een afspraak in met onze partner en je kunt met jouw auto weer fris voor de dag komen.

lees verder

Bandenthuis all-season banden  

Of je nou de Dakar rally rijdt of gewoon de straat uit, een goed bandenprofiel is essentieel. Want je wilt niet afhankelijk zijn van weersomstandigheden en het wegdek omdat je op versleten banden rijdt. Bekijk wat de ideale profieldiepte is voor jou.

lees verder

Bij het lezen van de Bandenthuis blogs alle antwoorden op jouw vragen gevonden? Dan weet je nu exact wat je nodig hebt:

Direct nieuwe banden bestellen?

Heb je al de juiste banden en wil je een wissel op locatie?

 

Liever direct contact om een afspraak te maken? Dat kan!

 

Contact Formulier