• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Bandenwissel thuis of op kantoor
  • De beste prijs voor nieuwe banden

Mobiele bandenservice

Met de mobiele bandenservice monteert Bandenthuis.nl autobanden bij je thuis of op het werk. Wij zijn actief in heel Nederland en monteren jouw banden op een locatie naar keuze. Dit betekent dat je van een persoonlijke, professionele en handige service kunt genieten, zonder dat het veel tijd kost. In plaats van tijd te verspillen in een traditioneel bandendepot of bij de autogarage, is het net zo makkelijk om je nieuwe autobanden thuis of op het werk te laten monteren op een datum dat jou het best uitkomt. Dat alles is natuurlijk mogelijk met onze mobiele bandenservice.

Mobiele bandenservice inplannen?

Hoe werkt onze mobiele bandenservice?

Op onze pagina “Hoe werkt het” hebben we alle informatie over onze mobiele bandenservice op een rijtje gezet. Hier kun je bijv. onze tarieven, het werkgebied en de montagetijden terugvinden.

De mobiele bandenservice werkwijze

Bandenthuis.nl kan de nieuwe banden overal monteren met de handige mobiele bandenservice. Montage vindt plaats middels een speciaal ontworpen bus die is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere gereedschappen. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de band vindt plaats in de mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe banden duurt ± 30 minuten.

Banden online bestellen?

Naast onze mobiele bandenservice waarmee we op locatie jouw banden komen monteren kun je in onze webshop ook direct nieuwe autobanden bestellen tegen scherpen prijzen. Bekijk hier ons bandenassortiment van 2.000.000 banden.

Hulp nodig?

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand contactformulier in of bel naar 088 – 255 72 91. We leggen graag uit welke autobanden het best bij jouw auto en rijgedrag passen.

Contact Formulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.