• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Bandenwissel thuis of op kantoor
  • De beste prijs voor nieuwe banden

Over ons

Is je auto aan nieuwe autobanden toe? Heb je geen zin of tijd om je vrije dag hieraan te besteden? Kies dan voor de mobiele bandenservice van Bandenthuis, met bandenmontage bij je thuis, op je werk of op een andere gewenste locatie.

Bij Bandenthuis bestel je nieuwe banden en laat je ze door ons plaatsen. Waar je ook bent. We monteren nieuwe banden of voeren de seizoenswissel van je bestaande banden uit. Ook hebben we  diverse extra diensten, zoals Veilig op Weg, onderhoud en reparatie van je banden en vervangen we TPMS-ventielen op locatie. En omdat Bandenthuis onderdeel is van ALLSAFE Mini Opslag, sla je je zomer- of winterbanden heel voordelig op in een opslagruimte bij jou in de buurt.

Wie zijn wij

Bandenthuis is de marktleider in montage van autobanden op locatie in Nederland. Met speciaal ontworpen bandenbussen biedt Bandenthuis een snelle en veilige montage of bandenwissel.

Bandenthuis is sinds 2018 onderdeel van de ALLSAFE-groep en kan beschikken over de hub-locaties en opslagruimtes van ALLSAFE Mini Opslag. ALLSAFE biedt ideale omstandigheden voor de opslag van autobanden. Alle units zijn voorzien van unieke beveiliging en slimme klimaatbeheersing. Dit zorgt ervoor dat de banden hun optimale kwaliteit behouden.

Met voldoende bussen op de weg, ondersteund door 40 ALLSAFE Mini Opslag vestigingen als lokale hub, is Bandenthuis altijd in de buurt. Zo liggen de banden ook altijd dichtbij, veilig en verzekerd opgeslagen.

Duurzame bedrijfsvoering

Klanten van Bandenthuis hoeven niet naar een garage te komen. Dat bespaart ze tijd en moeite en we reduceren zo de CO2-uitstoot. Wij plannen efficiënte en duurzame routes, zodat we zo min mogelijk kilometers op een dag af hoeven te leggen, wat zorgt voor een lager brandstofgebruik en minder uitstoot. Bovendien repareren we banden liever dan dat we ze vervangen en als ze écht aan vervanging toe zijn, worden ze gerecycled. Zo proberen we zo duurzaam mogelijk te werken.