• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Bandenwissel thuis of op kantoor
  • De beste prijs voor nieuwe banden

Annulering en retourbeleid

Bandenthuis.nl biedt verschillende thuisbezorgopties.

1.    Montage op locatie:

Je kunt in groot deel van Nederland kiezen voor onze unieke mobiele montageservice op iedere gewenste locatie. Je bestelt bij ons de gewenste banden, je boekt direct online de montage afspraak en onze monteur komt de banden met zijn montage bus leveren, monteren en balanceren.

Annuleringsbeleid bij mobiele montage service:

  1. De geboekte datum die je kiest voor de uitvoering van montage, kun je gratis annuleren. Met uitzondering van de verzendkosten voor het leveren van de door jou gekochte banden naar de juiste vestiging van Bandenthuis. Hiervoor rekenen wij € 15.- per band, dit is direct van kracht na het plaatsen van de order.
  2. Annuleer je op de dag van de geplande montage, of heb je de verkeerde bandenmaat besteld waardoor montage niet mogelijk is? Dan brengen wij € 25.- per band in rekening aan voorrijkosten en retour kosten.
  3. Annuleer je niet, maar ben je niet thuis op het geplande tijdvak, of kan onze monteur de montage niet kan uitvoeren doordat de auto, autosleutels en/of slotbout van de velg niet aanwezig zijn? Dan rekenen we het volledige factuur bedrag zonder uitvoer van montage en kun je een nieuwe afspraak maken voor het monteren van de banden.

Mocht er bij/of na de montage onverhoopt blijken dat de montage niet geheel goed is gegaan, dan kun je je uiteraard beroepen op onze garantieservice. Wij proberen direct het probleem op te lossen, of we komen op een ander moment gratis terug op een door jou aangewezen locatie om het probleem alsnog te verhelpen.

2. Alleen banden toezenden

Je kunt bij Bandenthuis ook kiezen om onze scherp geprijsde banden naar je toe te laten zenden. Deze zelf te monteren, of te laten monteren bij een (banden) garage bij jou in de buurt.

Wij verzenden de banden via onze logistieke partner DPD naar het opgegeven adres. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, is binnen 3 tot 5 werkdagen in huis!

Retourbeleid bij levering van alleen banden

Bandenthuis hanteert een wettelijke bedenktijd van 14 dagen met niet goed, geld terug garantie. Dit heet het herroepingsrecht of zichttermijn.

Je kunt de banden ruilen of binnen 14 dagen kosteloos herroepen/annuleren en daarna aan ons retourneren. Van belang is:

  1. De band(en) compleet terug te zenden.
  2. Het risico en de kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening, € 15.- per band.
  3. Het product dient in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden (indien redelijkerwijs mogelijk)
  4. Het retourformulier dient ingevuld meegestuurd te worden bij het indienen van een herroeping
  5. Beschadigde of niet complete band(en) komen niet in aanmerking voor ruiling of terugbetaling.

Meer informatie over ons retourbeleid vind je in onze algemene voorwaarden.

Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice via onderstaand contactformulier of telefonisch via 088 – 255 72 91.