• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen
  • De beste prijs voor nieuwe banden
088-2557 291

Autobanden bestellen bij Bandenthuis.nl

Met de mobiele autobanden service is Bandenthuis.nl het eerste bedrijf in Nederland dat autobanden online verkoopt en deze monteert op locatie naar keuze; bij u thuis of op het werk. In maar 4 stappen kunt u autobanden bestellen en aangeven waar en wanneer deze vervangen moeten worden. Maak gebruik van een persoonlijke, professionele en handige service zonder dat het u tijd kost.

Hoe werkt online autobanden kopen?

Wanneer u naar de autobanden overzichtspagina gaat kunt u het bestelproces starten voor de aankoop van een autoband en montage op locatie. Hier kunt u door het gebruik van filters een autoband kiezen die bij u past. Na het kiezen van een autoband vult u de gegevens, montageadres en montagetijdstip in.

Met de mobiele autobanden service is Bandenthuis.nl het eerste bedrijf in Nederland die deze service aanbiedt. Wij zijn in 2013 met dit concept gestart en constateren dat deze service goed aanslaat bij het bredere publiek. Bandenthuis.nl heeft inmiddels meerdere bussen door heel Nederland rijden.

Wanneer autobanden vervangen

Mensen weten vaak niet precies wanneer autobanden vervangen moeten worden en waar ze op moeten letten bij het bestellen hiervan. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je heel eenvoudig zelf kunt controleren wanneer de autoband vervangen moet worden en wat het betekend voor de veiligheid als je de autoband niet op tijd vervangt.

Bandenthuis.nl kan de nieuwe autobanden overal monteren met de handige mobiele autobanden service. Montage vindt plaats door een speciaal hiervoor ontworpen autobus die is uitgerust met een autobandenapparaat, balanceerapparaat en andere benodigdheden. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de autoband vindt plaats in de mobiele autobanden service bus. Het monteren van 2 nieuwe autobanden neemt ongeveer 30 minuten in beslag. Met het vervangen van de autobanden hoeft Bandenthuis in 90% van de gevallen niet in de auto te komen.

Hulp nodig met het bestellen van autobanden?

Indien je hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste autoband kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Vul onderstaand contactformulier in of bel gerust op 088 255 72 91. We leggen graag uit welke autoband het beste bij jouw auto en rijgedrag past.

Contact Formulier