• Snel en gemakkelijk van banden wisselen
  • Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen
  • De beste prijs voor nieuwe banden
088-2557 291

Autobanden bestellen in Noord-Brabant bij Bandenthuis.nl

Bandenthuis.nl is het eerste bedrijf in Nederland dat banden online verkoopt en deze in heel Noord-Brabant: Tilburg, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en omstreken monteert. Bij je thuis, op kantoor of waar je maar wilt. In 4 heel eenvoudige stappen kun je banden bestellen en aangeven waar en wanneer deze gemonteerd moeten worden. Met de mobiele bandenservice kun je van een persoonlijke, professionele en handige service genieten zonder dat het je tijd kost.

Banden kopen?

Hoe werkt online banden kopen in Noord-Brabant bij Bandenthuis.nl?

Door naar de banden overzichtspagina te gaan kun je het bestelproces starten voor de aankoop van een geschikte band. Hier kun je door het gebruik van handige filters een band kiezen die bij  je past. Na het kiezen van een geschikte band vul je jouw gegevens, montageadres en montagetijdstip in.

Wanneer banden vervangen?

Veel mensen weten niet precies wanneer de banden vervangen moeten worden en waar ze op moeten letten bij het bestellen hiervan. Op bandenthuis.nl wordt duidelijk uitgelegd hoe je heel eenvoudig zelf kunt controleren wanneer de band vervangen moet worden en wat het betekent voor de veiligheid als je de band niet op tijd vervangt.

Bandenthuis.nl kan de nieuwe banden overal monteren met de handige mobiele bandenservice. Montage vindt plaats middels een speciaal hiervoor ontworpen bus die is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere benodigdheden. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de band vindt plaats in de mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt ± 30 minuten.

Hulp nodig bij het bestelproces?

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste band? Geen probleem, vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in of bel ons gerust op 088 – 2557 291 . Wij leggen je graag uit welke band het beste past bij jouw auto en rijgedrag.