Vandaag besteld voor 17:00, montage op locatie binnen 2 werkdagen.

Garageprijs: € 104,00 86,00
per band
{{ product.detail.json.amount }}

Gratis monteren en balanceren op locatie.
1 Jaar garantie op montage
Betaal pas achteraf
Voor 17:00 besteld, montage binnen 2 werkdagen.
LM32MO

Bridgestone LM32MO

Bandenmaat
205/55 R16
H(tot 210 km/u)
91(615 kg)
Nee
Ja
Nee
Persoonsvoertuig
Winter
A-merk
Ja
Ja
Wij bieden 1 jaar garantie op het monteren en balanceren uitgevoerd door onze mobiele banden service.
G
Een belangrijk aspect voor veiligheid is grip op nat wegdek. klasse A is de kortste remweg waarbij klasse G de langste remweg heeft. Bij 80 km per uur verschillen klasse A: 12 Meter van remweg in vergelijk met klasse G.
E
Rolgeluid is het geluid wat de band produceert tijdens het rijden in decibellen. Het rolgeluid varieert tussen de 68 decibel (laag rolgeluid) en 74 decibel (hoog rolgeluid)
72 dB
Garageprijs: € 104,00 86,00
per band
{{ product.detail.json.amount }}

Gratis monteren en balanceren op locatie.
1 Jaar garantie op montage
Betaal pas achteraf
Voor 17:00 besteld, montage binnen 2 werkdagen.
Voordelen
Gratis monteren en balanceren op locatie.
1 Jaar garantie op montage
Betaal pas achteraf
Voor 17:00 besteld, montage binnen 2 werkdagen.
Omschrijving

De Bridgestone LM32MO autoband is een A-merk band. Deze banden kenmerken zich met name door optimaal comfort en veiligheid te bieden. De banden hebben een lage rolweerstand, waardoor de banden minder snel zullen slijten. Wanneer u veel op de weg zit en veel kilometers maakt is deze band wellicht een interessante keuze.

De Bridgestone LM32MO autoband is een winterband. Bij temperaturen van 7 graden of minder bieden deze banden de meeste veiligheid op de weg. Winterbanden zijn gemaakt van een rubber dat flexibel blijft bij lagere temperaturen, waardoor winterbanden een betere remweg krijgt.

De rolweerstand van de band bepaald het brandstofverbruik. Hoe hoger de rolweerstand hoe hoger het brandstofverbruik is. In de classificatie is de Bridgestone LM32MO autoband Rood (H), de minst brandstof zuinige band die momenteel op de markt is.

Voor de veiligheid zijn de prestaties van het remmen op een nat wegdek van groot belang. Deze worden aangegeven op het EU bandenlabel. De banden worden in 7 categorie├źn ingedeeld. A is de categorie met de kortste remafstand en G de langste. De Bridgestone LM32MO autoband is ingedeeld in categorie E.

Op de snelheidsindex, waar de maximale toegestane snelheid van een band af te lezen, heeft deze band het symbool H. De Bridgestone LM32MO autoband heeft een maximale snelheid van 210 kilometer per uur. Het is wettelijk niet toegestaan om met banden met een lagere snelheidsindex te rijden dan is voorgeschreven voor uw auto.

Montage op locatie

Bandenthuis kan de nieuwe banden overal monteren met de handige mobiele bandenservice. Montage vindt plaats middels een speciaal hiervoor ontworpen bus die is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere gereedschappen. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de band vindt plaats in de mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe banden duurt ┬▒ 30 minuten.

Garantie

Wij geven 1 jaar volledige garantie op onze montage. Garantie op het balanceren en het plaatsen van ventielen. Tevens de montage in de breedste zin van het woord. Wij bieden dezelfde kwaliteit en vakkundigheid als de merkdealer en reguliere bandenspecialist met een fysieke locatie. Onze monteurs zijn gescreend en worden per kwartaal getraind om de kwaliteit te waarborgen. Bandenthuis heeft alles onder 1 dak. Wij bieden zelf de mobiele service aan en werken niet met andere bedrijven of zzp samen. Wij werken uitsluitend met A merk materialen en machines. Deze machines worden structureel onderhouden en geijkt.