Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen.

Mobiele bandenservice


Met de mobiele bandenservice monteert Bandenthuis.nl autobanden bij u thuis of op het werk. Wij opereren in heel Nederland en vlaanderen met onze mobiele bandenservice en monteren uw banden op een locatie naar keuze. Dit betekent dat u van een persoonlijke, professionele en handige service kunt genieten, zonder dat het u veel tijd gaat kosten.

In plaats van tijd te verspillen in een traditionele band depot of bij de autogarage, is het net zo makkelijk om uw nieuwe autobanden thuis of op het werk te laten monteren op een datum dat u het beste uitkomt. Dat alles is natuurlijk mogelijk met onze mobiele bandenservice.

Hoe werkt onze mobiele bandenservice?

Op onze pagina "Hoe werkt het" hebben we voor u alle informatie op een rijtje gezet over onze mobiele bandenservice. Hier kunt u bijvoorbeeld onze tarieven, werkgebied en montagetijden terug vinden.

Mobiele bandenservice op maat

De mobiele bandenservice werkwijze

Bandenthuis.nl kan de nieuwe banden overal monteren met de handige mobiele bandenservice. Montage vindt plaats middels een speciaal hiervoor ontworpen bus die is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere gereedschappen. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de band vindt plaats in de mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe banden duurt ± 30 minuten.

Banden online bestellen?

Naast onze mobiele bandenservice waarmee we op locatie uw banden komen monteren kunt u ook direct in de webshop nieuwe autobanden bestellen tegen scherpen prijzen.

Waarom Bandenthuis?

  • 2.000.000 banden leverbaar
  • U hoeft geen montageadres te zoeken
  • Wij nemen uw oude banden mee
  • Tijdbesparend
  • Geen voorrijkosten

Klanten beoordelen ons met een:

Like ons op Facebook