Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen.

Banden kopen via Bandenthuis.nl


Bandenthuis.nl is het eerste bedrijf in Nederland dat banden online verkoopt en deze monteert op locatie naar keuze. Met deze service monteert Bandenthuis.nl banden op locatie; bij u thuis of op het werk. In 4 eenvoudige stappen kunt u banden bestellen en aangeven waar en wanneer deze gemonteerd moeten worden. Met de mobiele bandenservice kunt u van een persoonlijke, professionele en handige service genieten zonder dat het u tijd kost.

Hoe werkt online banden kopen bij Bandenthuis.nl?

Door naar de banden overzichtspagina te gaan kunt u het bestelproces starten voor de aankoop van een geschikte band. Hier kunt u door het gebruik van handige filters een band kiezen die bij u past. Na het kiezen van een geschikte band vult u uw gegevens, montageadres en montagetijdstip in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op om uw bestelling te bevestigen.

Bandenthuis.nl is het eerste bedrijf in Nederland met een mobiele bandenservice. Wij zijn met dit concept gestart en beginnen te merken dat dit concept goed aanslaat bij het bredere publiek. In 2014 is Bandenthuis.nl begonnen met deze service en heeft inmiddels meerdere bussen door heel Nederland rijden.

Wanneer banden vervangen

Veel mensen weten niet precies wanneer de banden vervangen moeten worden en waar ze op moeten letten bij het bestellen hiervan. Op de website wordt duidelijk uitgelegd hoe je heel eenvoudig zelf kunt controleren wanneer de band vervangen moet worden en wat het betekend voor de veiligheid als je de band niet op tijd vervangt.

Bandenthuis.nl kan de nieuwe banden overal monteren met de handige mobiele bandenservice. Montage vindt plaats middels een speciaal hiervoor ontworpen bus die is uitgerust met een bandenapparaat, balanceerapparaat en andere benodigdheden. Via 2 of 4 luchtpompjes zal de auto opgetild worden waarna de wielen kunnen worden vervangen. Demontage, montage en balanceren van de band vindt plaats in de mobiele bandenservice bus. Het monteren van 2 nieuwe autobanden duurt ± 30 minuten. In 90% van de gevallen hoeft Bandenthuis.nl niet in de auto te komen.

Hulp nodig bij het bestelproces?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste band? Geen probleem, bel ons gerust op 088 255 71 91 of vul het contactformulier in en we leggen u haarfijn uit welke band het beste past bij uw auto en rijgedrag.

Benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk onze video:

In welke plaatsen is Bandenthuis.nl actief?

Voordelen BandenThuis


  • 20.000 banden leverbaar
  • U hoeft geen montageadres te zoeken
  • Wij nemen uw oude banden mee
  • Tijdbesparend
  • Geen voorrijkosten


Klanten beoordelen ons met een:


Like ons op Facebook