Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen.

Betaalmogelijkheden


BandenThuis biedt u op basis van haar verschillende thuisbezorgopties, de mogelijkheid om veilig achteraf te betalen per pin, of vooraf veilig te betalen via Ideal.

Mobiele montage service:

Hierbij heeft u de mogelijkheid om uw bestelling achteraf te betalen. U betaalt dan per pin bij de monteur die uw montage op locatie uitgevoerd. Let op, contant betalen bij de monteurs is niet mogelijk!

U heeft bij deze thuisbezorgoptie ook de mogelijkheid om bij het plaatsen van uw bestelling, de betaling direct uit te voeren via IDEAL.  

Alleen banden toezenden:
Hierbij heeft u als enige mogelijkheid om bij het plaatsen van uw bestelling, de betaling direct uit te voeren via IDEAL. Let op, wij kunnen pas tot verzending van uw banden overgaan nadat wij de betaling succesvol ontvangen hebben.

Veilig betalen via onze webshop:
Als u via onze webshop direct een betaling uitvoert doet u dat altijd veilig! Via de service van iDEAL laten wij door een SSL – beveiligde procedure de gehele financiële afhandeling plaatsvinden met uw eigen bank. Tijdens het bestelproces handel je de betaling in uw vertrouwde betaalomgeving af.