Vandaag voor 17:00 uur besteld, montage op locatie binnen 2 werkdagen.

Annulering en Retourbeleid


BandenThuis.nl biedt u verschillende thuisbezorgopties.

1.    Montage op locatie:

U kunt in geheel Nederland kiezen voor onze unieke mobiele montageservice op elk gewenste locatie. U bestelt bij ons uw gewenste banden, u boekt direct online uw montage afspraak en onze monteur komt de banden met zijn montage bus leveren, monteren en balanceren.

Annuleringsbeleid bij mobiele montage service:

  1. De datum die u geboekt heeft voor de uitvoering van montage, kunt u gratis annuleren,  met uitzondering van de verzendkosten voor het leveren van de door u gekochten banden op de juiste vestiging van Bandenthuis. Hiervoor rekenen wij €15.- per band en dit is direct van kracht na het plaatsen van de order. 
  2. Annuleert u op de door u geplande montage dag, of heeft u de verkeerde bandenmaat besteld waardoor montage niet mogelijk is. Dan brengen  wij u  €25.- per band in rekening aan voorrijkosten en retour kosten.  
  3. Annuleert u niet, maar bent niet thuis op het geplande tijdvak, of als onze monteur de montage niet kan uitvoeren doordat de auto, autosleutels en/of slotbout van de velg niet aanwezig zijn, dan rekenen wij het volledige factuur bedrag zonder uitvoer van montage en kunt u een nieuw afspraak maken voor het monteren van de banden. hiervoor rekenen wij €19.95 per band. 

Mocht er bij/of na de montage onverhoopt blijken dat de montage niet  geheel goed is gegaan, dan kunt u zich beroepen op onze garantieservice.  Wij proberen direct het probleem op te lossen, of we komen op een ander  moment gratis terug op een door u aangewezen locatie om het probleem  alsnog te verhelpen.

2. Alleen banden toezenden

U kunt bij bandenthuis.nl er ook voor kiezen om onze scherp geprijsde banden naar u toe te laten zenden. Deze zelf te monteren, of te laten monteren bij een (banden) garage bij u in de buurt.

Wij verzenden de banden via onze logistieke partner DPD op het door u opgegeven adres. Op werkdagen voor 12.00 uur besteld, is binnen 3 tot 5 werkdagen in huis!

Retour beleid bij levering van alleen banden

Bandenthuis.nl hanteert een wettelijke bedenktijd van 14 dagen met niet goed, geld terug garantie. Dit noemt men ook wel het herroepingsrecht of zichttermijn.

U kunt uw banden altijd ruilen, of binnen 14 dagen kosteloos herroepen/annuleren en daarna aan ons retourneren. Van belang is: 

  1. Dat band(den) compleet wordt teruggezonden
  2. Dat het risico en de kosten voor retourzending voor eigen rekening zijn , €15.- per band.
  3. Dat het product in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk)
  4. Dat het alleen gebruikt is om te beoordelen of het aan de zichtbare wensen en verwachtingen voldoet
  5. Dat u hier het modelformulier invult en aan ons toestuurt voor het indienen van een herroeping
  6. Dat beschadigde of niet complete band(en) komen niet in aanmerking voor ruiling of terugbetaling

Meer informatie over ons retourbeleid vind u in onze algemene voorwaarden.

Heeft u nog vragen, dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice via email: info@bandenthuis.nl of telefonisch via 088 - 255 72 91.